donderdag 11 februari 2010

Amelie


Ik heb me toch ook een keer aan een Amelie gewaagd. Het patroon sprak mij nooit zo aan, maar ik zag toch regelmatig leuke voorbeelden voorbij komen, dus toch maar geprobeerd. Ik vind hem erg leuk geworden. Ik had nog fleece over en kon dit mooi gebruiken. Zeker nu met het koude weer is het wel erg lekker. De sneeuwwitje borduurtjes vallen hier natuurlijk enorm in de smaak.
Er gaan zeker nog meer Amelie modelletjes volgen!

3 opmerkingen:

 1. Hai! Bedankt voor je leuke reactie! Wat heb jij al superveel leuke dingen gemaakt zeg! Wel knap wat jij al allemaal kunt in zo'n korte tijd. En ook al een borduurmachine, wow. Die wil ik ook ooit nog eens gaan aanschaffen. Ik ben nu nog wel aan het uitproberen met van alles en nog wat, en in mijn hoofd heb ik al zoveel gemaakt, het is alleen jammer dat ik zo weinig tijd heb. Ik heb trouwens ook nog wel een grappig toevalligheidje onze achternaam is ook met een K (Koestal), haha. Gr van de ander Renate K dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Renate,
  Bedankt voor je reactie op mijn blog; ben meteen even bij jouw blog gaan neuzen: wat een leuke dingen heb je gemaakt! Complimenten hoor. De Ivy zal ook bij jou wel een groot succes worden!! Ben benieuwd!
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Na een reactie van jou ben ik hier ook eens gaan rondneuzen. Mooi kleding maak je en de Amelie is prachtig geworden.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.