donderdag 5 augustus 2010

Award!


Ik ben wel 2 keer vereerd met dezelfde award!
Ik kreeg hem van Mariette van Mariette maakt het zelf. (sorry het lukt me niet om een link in te voegen, ben niet echt handig in dat soort dingen).
En ook nog van Astrid van Astrid's atelier.
Beide dames heel erg bedankt! Het is altijd leuk om te horen dat je "werk" gewaardeerd wordt.
Nu moet ik 5 dingen over mijzelf gaan vertellen. Lastig, want ik heb dat al eens eerder moeten doen, maar ik probeer het toch maar.

1. Ik moest erg lachen om het punt wat Astrid vertelde over de chaos in haar atelier. Zo enorm herkenbaar! Bij mij is het dus ook altijd rommelig. Hoe goed ik het ook elke keer weer opruim binnen no time liggen er weer patroondelen en garen verspreid over de tafel. Ach ja, ik heb er onderhand wel vrede mee...
2. Misschien wel eens leuk om te vertellen over mijn werk. Ik ben kinder en neonatolgieverpleegkundige. Ik werk alleen niet meer in het ziekenhuis, maar in het specialistisch team van de thuiszorg in Zoetermeer. Wij geven specialistische en technische zorg thuis, waarvoor mensen anders in het ziekenhuis zouden moeten blijven, bijvoorbeeld antibiotica infuus. Ook doen we heel veel terminale zorg in de vorm van morfine en dormicum (slaapmiddel) pompen. Heel erg mooi werk, soms wel heel erg zwaar omdat je veel terminale mensen ontmoet. Maar gelukkig kan ik thuis, o.a. achter de naaimachine weer heerlijk ontspannen.
3. Ik ben heel erg trots op mijn oudste dochter die bijna naar school toe gaat. Het lijkt me heel raar om haar niet meer elke dag thuis te hebben, maar ze wordt al zo groot en is er echt aan toe.
4. Ik ben nu eindelijk serieus mijn zwangerschapskilo's eraf aan het lijnen. Mocht onderhand wel, want Femke is alweer 2!
5. Ik nog een hobby heb, of eigenlijk had, namelijk scrappen, maar daar komt echt niets meer van terecht.

Nou moet ik de Award nog door gaan geven, wat ik nog moeilijker vind.
Daar ga ik nog even rustig over nadenken en dat doe ik later. Mijn dochter wil nu namelijk de hort op met mama en staat te trappelen bij de deur.
Een fijne dag allemaal!

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je awards! En ook nog met de opening van je webwinkel. Wat een interessant werk doe je trouwens, al lijkt me het ook erg zwaar (vooral psychisch). Richt je je hierbij ook vooral op kinderen (dan lijkt me de terminale zorg extra zwaar), of ook op volwassenen?

  Groetjes, Nienke (van Borgero)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Nienke.
  De terminale zorg is voornamelijk volwassenen. Een enkele keer een kind of jong iemand. De kinderen in zorg zijn vaak antibiotica infuzen of sonde voeding. Dat soort dingen (gelukkig)

  Groeten Renate

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.