donderdag 16 december 2010

Nieuwe stoffen en patronen binnen

Er is weer een nieuwe lading stoffen binnen. Het zijn stoffen van Melly en Me. Erg leuk en gezellig! Ook heb ik er wat patronen van besteld, die ik zooo leuk vind!
Binnenkort ga ik beginnen om een patroon te maken, moet tenslotte wel weten wat ik verkoop, toch?
Kan alleen nog niet zo goed beslissen welke, ik vind ze allemaal te leuk.Hier alvast een kleine impressie van de stoffen en de patronen. De rest is te zien in de webwinkel.
Op de een of andere manier, krijg ik alleen die foto's niet helemaal mooi gesorteerd in mijn bericht, het is nu een lekker schots en scheef zooitje, sorry daarvoor.










5 opmerkingen:

  1. dat paardje.....oooo die is leuk!
    maar stiekem vind ik alles leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier hetzelfde.. wat een leuke stofjes! Allemaal katoentjes denk ik? Ik moet eerst even door m'n voorraad heen ;) maar ik onthou je webshop. Krijg je misschien tzt ook leuke tricots binnen, met name voor jochies? De keus is zo beperkt in ons landje.
    Groetjes en succes met je shop!
    Silvia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Silvia

    Het zijn inderdaad katoentjes. Ik heb tot nu toe nog geen leuke tricots gezien, maar mocht ik ze tegenkomen dan wil ik ze zeker gaan opnemen in het assortiment. Ook jongenstricots, want daar is idd weinig leuks voor.
    Meldt je anders aan voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte!
    Groeten Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohhhhh, super zijn die zeg, vooral de aapjes, olifant en de topper vind ik toch de uiltjes. Wil me verder aansluiten bij mijn voorganger, betaalbare jongenstricots lijkt me wel wat.

    Ben nu streng aan het UWYH'en maar daar zou ik echt een uitzondering voor maken.

    Groetjes Denise

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.