dinsdag 4 januari 2011

De kerstjurken voor mijn meisjes

Als eerste natuurlijk de beste wensen voor iedereen. Ik hoop weer een heel creatief nieuw jaar tegemoet te gaan en weer volop te kunnen genieten van al jullie mooie creaties.
Hier zijn de foto's van de kerstjurkjes die ik voor mijn meisjes heb gemaakt. Ik vergat ze steeds te bloggen en het waren zulke rare dagen.
Het roze jurkje is voor Femke, die helemaal blij ermee is. Zelf vind ik hem ook onwijs leuk staan bij haar, hoewel het toch altijd wennen is zo'n lief jurkje bij zo'n boef! Broeken passen wat dat betreft beter bij haar, vind ik. Maar mevrouw zelf wil ook heel graag mooie jurkjes zoals haar grote zus! De mouwtjes vind ik een beetje raar uitzien op de pop, maar als ze het aanheeft zitten ze prima.  Het borduurtje zit jammer genoeg iets te hoog, maar ach, dat mag de pret niet drukken.

Het blauwe jurkje is voor Nienke. Zij wilde heeeeel graag een BLAUWE jurk en geen ROZE! Mijn mond viel open! Nee, roze is niet meer hip vind ze. Blauw is de nieuwe lievelingskleur van madame. Heerlijk, maar ik moest wel flink zoeken naar blauw naaigaren, aangezien ik bijna alleen nog maar rood en roze had liggen!

6 opmerkingen:

  1. Nou dat is een vrolijke kerst geweest! Mooi hoor. Hier heb ik ook een dochter van 5 die ineens blauw wil ?!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuke kleurrijke jurkjes !!
    Ik vind bij dat blauwe jurkje het groene accent in de zakken erg leuk (anders valt de zak bijna weg in het jurkje).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die Kleider sind beide wunderschön.
    Lg
    Tanja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. O wauw, prachtig, echt in 1 woord prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Renate, eindelijk ook weer eens een berichtje van mij ;)! Wat zijn de jurken mooi! Ik vind vooral die blauwe erg leuk, jouw dametje heeft het mooi uitgekozen zo. Hoe is het met je winkeltje? Stoer hoor dat je dat doet en waar haal je de tijd vandaan? Het ziet er wel heel mooi uit allemaal. Ik heb ook al een tijdje iets in mijn hoofd, en mijn man zei dat ik het moest gaan doen, maar ik heb er gewoon geen tijd voor helaas. Hoef pas 1 april weer te beginnen, heb nog een hele berg stofjes liggen voor de meiden, maar kom er gewoon niet aan toe, grrrr.... Gr. Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dag!
    Prachtige site!
    Zijn deze jurkjes te koop?

    Dat kerstjurkje is super!

    Mvg Mieke,

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.