vrijdag 1 april 2011

Voor niks heel druk geweest

Deze hele week heb ik me drie slagen in de rondte genaaid om de voorraad weer aan te vullen aangezien ik zondag weer op de markt sta in Zoetermeer. Nou zag ik er best tegen op, aangezien de weersvoorspellingen voor zondag niet optimaal zijn (60% kans op regen). Wat blijkt nu.... Ik had me vergist!! Ik sta helemaal niet aanstaande zondag in Zoetermeer, maar op 22 mei pas. Alle tijd dus om nog heel veel te gaan maken. Ik kan nu dus rustig verder gaan werken aan de 4 bruidsmeisjes jurken die voor 10 mei af moeten. Foto's van wat ik deze week gemaakt heb, volgen nog. Het is nu te donker om op de foto te zetten. Wie weet misschien tot ziens op 22 mei!

2 opmerkingen:

  1. Oh.... had ik dit eerder gelezen... wij waren vandaag wel in Zoetermeer en ik zag je dus niet!! Geen wonder... als het pas de 22e mei is natuurlijk!!! Het was verder wel druk en goed weer en kinderen hebben zich wel vermaakt, want er was genoeg te doen. Misschien zie ik je dan de 22e wel!? Groetjes Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb me ooit suf gewerkt voor een quilt voor een 25-jarig huwelijksfeest; bleek het een maand later te zijn...*proest*. Ben benieuwd naar de bruidsjurkjes! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.