zaterdag 14 mei 2011

Bruidsmeisjesjurken en ander spul


Eindelijk zijn de bruidsmeisjes jurken af. Hier op de foto maar twee, maar ik heb er 4 gemaakt, van maat 86/92 tot 156. Het was een enorme klus, maar de meisjes zagen er prachtig uit op de grote dag. Ik weet niet of ik ooit nog eens 4 dezelfde jurken ga maken, want na de tweede jurk had ik het al wel gezien, maar ja...

Verder nog een klein jurkje als kraamcadeautje gemaakt. Lekker  niet in roze, want dat had ik al genoeg in  mijn handen  gehad! Nog een klein canvas schilderijtje voor een vriendinnetje van Nienke en een jurk voor de dochter van een vriendin. Het meisje mocht zelf de stofjes uitkiezen en koos voor de bloemen en stipjes.

7 opmerkingen:

 1. Kan me voorstellen dat 4 dezelfde jurken maken niet leuk is, maar ze zijn prachtig.
  De andere jurkjes zijn ook weer schattig.
  Zo'n klein schilderijtje vind ik leuk, goed idee als verjaardags of kraamkadootje.

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt weer prachtige dingen gemaakt! Vooral de Willemientjes en de Elodie vind ik erg mooi. Ik kan me goed voorstellen dat je het naaien na het tweede jurkje wel zat was. In het begin maakte ik voor mijn webwinkel hetzelfde kledingstuk in meerdere maten, maar werd dat ook snel zat. Nu doe ik dat niet meer.
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi zeg... 2 is voor mij ook wel het maximum qua kinderkleding. Gelukkig heb ik met poppenkleding dat niet! Daar is voor mij 6 het maximum. Maar petje af voor de willemiemtjes, die zijn echt veel werk!! Dat wordt vast en zeker een mooie dag!!
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. supermooi geworden zeg! babyjurkje heerlijk snoezig en lekker niet roze!
  de meiden zijn duidelijk familie moest even 2 keer kijken haha.

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie bruidsmeisjesjurken. Het zal er op de grote dag wel prachtig hebben uitgezien, vier van die meisjes in dezelfde jurk! Je zult achteraf wel trots geweest zijn op je werk!
  Het schilderijtje is ook erg leuk geworden. een leuk kado!
  Groetjes Ingeborg

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige jurken! En wat een gezellige blog! Ik heb van 't zomer ook een Willemientje gemaakt een echte Prinsessenjurk!
  Ik kom vaker even kijken.
  Wauw wat ben jij handig!
  Groetjes,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige jurkjes heb je gemaakt. Vooral die groen met blauwe stofjes, zo stoer en vrolijke combi en leuk patroontje.

  Schitterend allemaal.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.