woensdag 3 augustus 2011

Hallo, daar ben ik weer!

Ik schaam me diep! Ik heb mijn blog zo enorm verwaarloosd! Ik heb in de maand juli niets geblogd, maar ik heb wel wat gemaakt hoor. Ik ben gewoon heel erg lui geweest met foto's maken en ze op mijn blog te zetten. Hier volgen wat dingen die ik gemaakt heb. Het is niet alles, ik heb ook nog wat kleding voor mezelf gemaakt. Iets wat me best goed bevalt eigenlijk en ik dus zeker vaker ga doen. Ik heb een jurkje gemaakt uit een oude Knipmode die ik van iemand kreeg. Ik heb een heel vrolijk zomers stofje gebruikt en hij staat erg leuk. Ik zal me binnenkort wel eens laten fotografen ermee en hem posten.Ook een Tinimi top gemaakt voor mijzelf, nu 1 van mijn favorieten topjes en met veel plezier gedragen op vakantie. Verder nog 2 spaghettitopjes voor de meiden, maar die zitten alweer in de was dus die volgen nog wel.
Deze antonia maakte ik voor Nienke. Natuurlijk met mijn favoriete borduurtje van Milli. Het broderie randje eronder maakt het erg schattig. Hij staat haar ook erg leuk.
 Deze Elodie maakte ik als verjaardagjurk voor een vriendinnetje uit de klas van Nienke. Het meisje heeft zelf de stof en het borduurtje uitgekozen. Dit was nog niet eenvoudig, want ze had een uitgesproken smaak en ideeën over alles. Maar hij is erg mooi geworden en ze was er ook erg blij mee.
Nienke en Femke waren beide vorige maand jarig en kregen natuurlijk ook een verjaardagsjurk. Beide een Elodie, de ultieme meisjes jurk. Ik heb alleen geen goede foto's van de meiden dat ze hem aanhebben. Ik vind een Elodie ook echt een jurk die je op model moet zien, dan staat die zoveel keer mooier dan op een pop. Op deze foto's zijn ze nog het beste te zien. Ik zal ze nog wel eens een fotosessie laten draaien met de jurken. Voor Femke maakte ik hem met ijsjesstof gecombineerd met een klein wit stipje. Femke is namelijk een echt ijsjesmonster, dus de stof was wel passend. Nienke koos zelf de blauwe hertjesstof uit. Vanaf het begin was ze al weg van die stof.
De jurken zijn echt een hit. Femke heeft hem bijna om de dag aan. Dan kan ik hem snel wassen en dankzij de droger kan die dan weer snel aan.
 De juf van Femke op het kinderdagverblijf was jarig en is zwanger, dus voor haar maakte ik dit schilderijtje. Ik heb lang getwijfeld of ik haar naam er wel of niet moest onder zetten, ik ben er eigenlijk nog steeds niet over uit. Chantal zelf was er in ieder geval blij mee en daar gaat het om.

Recent heb ik nog al mijn stofjes weer uitgezocht en kwam tot de ontdekking dat ik veel te veel heb liggen (SCHOKKEND) Dus ik ben hard bezig dit weg te werken. Alleen ben nu met 10 dingen tegelijk bezig. Ook zal ik beter mijn best doen met bloggen. Mag je goede voornemens maken in de zomer?

7 opmerkingen:

 1. Leuk om weer wat van je te zien.Erg vrolijk allemaal,en het schilderijtje is echt toppie!Juist toepasselijk de naam v/d juf eronder!Ben ook wel erg benieuwd naar de maaksel in volwassen maat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen weer! Die Antonia vind ik ook erg leuk. Heb mijzelf voorgenomen (ja, ook voornemens gemaakt in de zomer!) deze winter ook eindelijk eens dit shirt te maken.

  Groetjes mama C

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom terug ;-) had je al gemist.
  Leuke dingen allemaal weer zeg!!! heerlijk om te zien.
  Ben ook benieuwd naar jouw eigen kleding hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Fienke!

  Heel mooi allemaal hoor! De borduurtjes van Milly vind ik ook super.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo liebe Fienke!
  Ich ahbe gerade deinen Blog entdeckt. Es ist sooooo schön hier! Ganz tolle Sachen macsht du!
  Liebe Grüße Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke dingen zeg! het schilderijtje is erg grappig, waar is het borduurtje van?

  groetjes Marlie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie dingen heb je gemaakt, heerlijke frisse kleuren allemaal.
  De borduur voor de juf is erg leuk.

  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.