zaterdag 6 maart 2010

ABC 105 tuniek


Voor Femke maakte ik deze tuniek van Abacadabra. Persoonlijk vind ik hem onwijs leuk geworden en Femke was het met me eens. Ze straalde helemaal toen ze hem zag. Gelijk maar even foto's gemaakt in het zonnetje. Even snel, want het is nog best wel koud. Hij was nog niet helemaal af, maar wilde al wel graag zien hoe die zou zitten en ik wou hem natuurlijk al op mijn blog zetten. Op de foto zitten de banden nog vast met speldjes. Inmiddels zitten er knoopjes op. Volgens het patroon moet je de banden vastzetten, maar omdat de tuniek best groot valt kan ze hem hopelijk volgend jaar nog aan als ik de knoopjes verzet. OP het splitje achter zit nu een label met een lintje omdat de split iets wijkt. Mooi weggewerkt dus.

5 opmerkingen:

  1. Ach wat een lief meisje!!zo spontaan,en de tuniek is inderdaad super,ook de kleurencombi!!En het verjaardagssetje...je zou het krijgen!!!erg mooi allemaal,laat het mooie weer maar komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schattig tuniekje/jurkje! Hij staat je kleine meid erg leuk! Je bent druk geweest deze week ;). Het kriebelt ook wel met dat voorjaarszonnetje hè? Heerlijk weer al die zomerdingetjes... Fijn weekend nog, gr Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij is prachtig geworden!! Mooie stofjes en het staat je dochter heel leuk!!
    Welke maat heb je gemaakt? Valt hij groot of klein??

    Groetjes Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig!!
    Mooie stoffen combinatie en zo te zien is Femke er ook heel blij mee.

    Groetjes Arjanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij is zeker prachtig geworden en wat leuk om te zien zo´n stralende dochter in haar nieuwe outfit!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.