donderdag 24 juni 2010

Wat nieuwe dingen.
Deze dingen heb ik de afgelopen tijd nog gemaakt.
Voor Nienke een lekker zomerjurkje van tricot. Ook voor Nienke een rok. K3 heeft tijdens een optreden een keer een spaanse outfit aan, dus Nienke wilde graag een rokje met rood met witte stippen. Ik heb ook nog een leuk idee voor een bijpassend shirtje, maar ben daar nog niet aan toe gekomen. Nu draagt ze het met een shirtje wat ik nog had liggen. Voor Femke maakte ik een Minni Mouse shirtje, want haar lievelings outfit is het tuniekje met Minnie MOuse erop. Dit komt volgens mij echt niet omdat het zo'n leuk patroon is of dat de stofjes zo leuk gecombineerd zijn, maar enkel en alleen vanwege het Minnie Mouse borduurtje. Dus nog maat een shirtje met Mouse erop, maar wel ook volgens mijn eigen smaak. Beetje overbodig te vermelden dat ze helemaal hilarisch werd toen ik hem liet zien aan haar. Een bijpassende broek is al in de maak, compleet met nog een Minnie Mouse natuurlijk.

6 opmerkingen:

 1. Wat maak je toch veel leuke dingen voor je meiden! Heerlijk vrolijk allemaal en mooie borduurtjes ook! Het insarokje in spaanse stijl vind ik helemaal super! Mooi gemaakt allemaal.

  Groetjes, Petra ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen allemaal weer. Ja en als je je kinderen dmv een leuke applicatie blij maakt ja dan heb je dat er natuurlijk voor over.
  Mama en kind blij ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is steeds weer een feestje om je blogje te bekijken,leuke vrolijke kleding heb je weer gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet het er allemal weer erg mooi uit!!

  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig leuk weer!! Mooi gemaakt!

  Grt. Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, wat ben je een bezige bij tijdens deze warme dagen!! Mooi hoor allemaal, de insa-rok is helemaal mijn favoriet!! Super leuk.
  groetjes,
  Vicky

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.