vrijdag 7 oktober 2011

Eindelijk is die af!!!

Eindelijk is die af, de nieuwe winterjas voor Nienke. Wat een werk was het, er leek geen einde aan te komen! Maar ze heeft nu wel een heerlijke warme jas. En warm is die zeker, voor nu eigenlijk nog te warm, maar ze wilde hem toch wel aan naar school. Ze was er erg blij mee. Het verdriet dat haar vorige winterjas is doorgeschoven naar haar zusje is ze alweer kwijt. Ik heb vannacht tot 00.30 uur doorgewerkt om hem af te krijgen. Ik begon het een beetje op mijn heupen te krijgen met dit herfstweer en was bang dat die nooit af zou komen voor de winter los zou barsten.
Nienke heeft zelf de stof uitgekozen. Ze heeft al een overgooier met dezelfde stof (ook een ballonmodel) en het is helemaal haar lievelingsstof. En het is niet roze! Ook wel eens fijn, toch? Op de rits en de boordjes van de mouwen, is de jas helemaal UWYH! Dat ruimt lekker op.

8 opmerkingen:

 1. Mooi geworden! En precies op tijd! Het is koud vandaag brrr.

  Fijn weekend!

  Groetjes judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi geworden! En met dit weer kan ze hem leker gelijk aan! Ik moet nog beginnen met mijn winterjas ;) Gelukkig heeft Suze er ook al eentje dus heel veel haast heb ik niet :)
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind 'm super geworden! Erg leuke kleuren, staat je dochter goed! Leuk model is het trouwens. Ik ben nu met de eerste van twee winterjassen voor Sara bezig, ik wil het graag snel uit de weg hebben, kan ik me weer op andere dingen storten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi hoor, lijkt me een lekker warme jas :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een vrolijke jas en lekker warm... nu helemaal hahaha. Maar ja, dat neemt ze natuurlijk voor lief. Wat nieuw is moet natuurlijk gelijk aan. Lekker dat je veel materialen al had, dat ruimt lekker op in de kast.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Knap hoor!! Hij ziet er prachtig en lekker warm uit. Ze straalt er helemaal van.
  Groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie lekkere warme jas,je kunt wel zien dat het een groot werk is geweest!Mooie kleurcombinatie,is weer eens wat anders,Veel draagplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super mooi! ik hou van blauw ;-)
  Ze straalt er inderdaad in

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.