maandag 24 oktober 2011

Klaar voor de winter

Ik kon het niet laten om wat foto's te schieten. De meiden zagen er zo schattig uit, lekker in hun warme winterjassen. Nienke heeft van de week een nieuwe muts, sjaal en wanten uitgezocht bij haar jas. Ik was van plan om in dezelfde stof wat zelf te maken, maar Nienke zag deze muts bij de Hema en wilde die zo graag. Merel van Amika heeft ook zo'n soort muts, dus daar kan geen muts van mij tegen op. Ze heeft hem bijna de hele dag op en zingt dan het liedje van Amika.
Het mutsje van Femke is meer voor de show, want die is totaal niet warm, maar hij staat wel onwijs schattig bij haar. Eigenlijk staat alles leuk wat je op haar hoofd zet. De jas is de Jade jas die ik 2 jaar geleden voor Nienke heb gemaakt. Nienke heeft hem 2 winters aangehad en nu kan Femke hem aan. Hij is nog lekker groot en dat staat wel eigenwijs. Het is mijn eerste project geweest op de borduurmachine, dus deze jas heeft een speciaal plekje in mijn hart, zeg maar. Hopelijk kunnen we er nog 2 winters van genieten.

7 opmerkingen:

 1. Wat zien de meiden er fantastisch fleurig uit zo. Als het nu een keer slecht weer is word je vanzelf vrolijk als je hen zo ziet.
  Groetjes, Josette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's en wat heerlijk dat de Jade jas nog altijd gedragen kan worden, dat is met recht eer van je werk!
  De 2 jassen die ik vorige winter maakte, zijn allebei een half seizoen gedragen en nu helaas te klein :-(
  Groetjes mama C

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke vrolijke jassen! En je modellen zijn weer geweldig!

  Groetjes
  San

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er heelijk warm uit!! Lekker fleurig!

  Grt. Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi stel zo samen,en ik denk dat ze ook heel blij zijn met hun lekker warme jassen want wat is het koud buiten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O, wat een doddels die twee. Fijn dat de jas gewoon lekker nog twee jaartjes gedragen kan worden, zeker als het een speciale jas is.

  Als je die twee dametjes ziet in hun vrolijke jassen wordt je vanzelf wel vrolijk!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.