maandag 10 september 2012

ABC 118 en foto's op modellen


 Van de week deze ABC 118 gemaakt voor Nienke. Het patroon moest even bezinken bij me, geloof ik. In het begin vond ik het niet zo bijzonder, maar hoe meer ik hem voorbij zag komen op de blogs, hoe leuker ik hem begon te vinden. En nu heb ik spijt dat ik hem niet veel eerder ben gaan maken. Met het warme weer van de afgelopen dagen kon Nienke hem zo aan, maar als het wat kouder wordt kan ze hem met een shirtje en legging eronder ook nog lang dragen. Leuk met haar nieuwe laarzen eronder, die ook alvast op de foto moesten, ondanks dat het niet echt weer ervoor was.


  Femke had van de week haar nieuwe shirtje aan. Hij staat haar super, maar is nog wel een beetje op de groei. Femke natuurlijk ook met haar nieuwe laarzen op de foto. Ze heeft dezelfde als Nienke alleen in het bruin.

Femke was helemaal jaloers op de nieuwe jurk van Nienke en wilde hem ook hebben. Dus dezelfde dag er nog 1 gemaakt. Pff, was wel hard doorwerken hoor, maar de volgende dag konden ze samen in hun nieuwe jurken naar school.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie abc, mooie stoffen en kleuren heb je gebruikt. Erg vrolijk.
    Groetjes Kamala

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.