woensdag 5 september 2012

Antoniashirtjes en buit stoffenspektakel

 Voor Nienke heb ik op de valreep nog een nieuw zomershirtje gemaakt. Ik zag de full color applicatie bij my cup of tea. Nienke is weg van Alice in Wonderland en ik vond deze uitvoering (een beetje vintage) wel erg leuk voor op een shirtje. Van een restje katoen nog leuke mouwtjes eraan en klaar! Nienke helemaal blij en hij valt nog lekker ruim, dus volgend jaar kan ze hem ook nog wel aan. En het blijft toch nog een tijdje mooi weer, dus dit jaar kan ze hem ook nog wel een paar keer dragen.


Voor Femke heb ik alvast het eerste herfst shirt gemaakt. Vorige week was het ineens frisjes, dus kreeg ik het op m'n heupen en dacht snel te moeten beginnen aan de winterkleding. Ik had de wolkjesstof in gedachten voor haar en op school gingen ze net wat knutselen met wolkjes, dus ze is er helemaal blij mee dat ze nu dezelfde wolkjes op haar shirt heeft, die ook in de klas hangen. Met een borduurtje van ons favoriete meisje, Milli blijft leuk!


Afgelopen zondag was het stoffenspektakel in Gouda. Afgezien van het feit dat ik altijd erg kriegel wordt van alle drukte en gedrang bij de kramen, toch wat leuks kunnen scoren.
Wat lappen stenzo rib van de vorige collectie, nu leuk geprijsd! Wat opstrijkapplicaties, lock garen, bandjes en een coupon paarse tricot. En nog heel wat meters zwarte stof voor een coktailjurkje/avondjurk voor mijzelf. Mijn broer gaat namelijk trouwen in November en ik heb een heel erg mooi jurkje in mijn hoofd zitten om te maken. Voor de meiden een paars/roze stof om mooie jurkjes van te maken. Wordt dus nog vervolgd....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.