woensdag 2 maart 2011

Lekker bezig geweest




Ik ben de laatste week lekker druk geweest met naaien.
 Hier het resultaat.
De bovenste tuniekjes zijn voor in de webwinkel en zijn gemaakt van de super vrolijke stof van Melly & Me.Ik werd meteen vrolijk toen ik er mee bezig was!

Het jurkje is een Willemientje en is een proefmodelletje. De zus van mijn nicht (is dus ook mijn nicht) gaat trouwen. En ik ga de bruidsmeisjes jurkjes maken voor de dochters van mijn nicht. Maar het dochtertje van mijn nicht is 2 maar een lekker bolletje. En aangezien Willemientje best smal valt van boven wilde ik eerst een proefmodel maken en die dan bij haar passen. Alleen vind ik het zonde van de tijd om een proefje te naaien en dan  vervolgens niet te gebruiken, dus maakte ik de jurk gewoon helemaal voor Femke en paste die vervolgens bij mijn nichtje. Snappen jullie het nog? Nu weet ik precies wat ik moet aanpassen bij mijn nichtje en heeft Femke meteen een heerlijke jurk voor de zomer.

Het derde jurkje is weer voor in de webwinkel. Gewoon een lekker luchtig zomerjurkje met grappige mouwtjes.

De shirtjes heb ik in 4 verschillende maten gemaakt. Bij de grotere maten heb ik een stuk effen tricot erbij gecombineerd, maar daar moet nog een borduurtje op. Mijn borduurmachine was afgelopen week weg voor een onderhoudsbeurt, dus die volgen nog.

6 opmerkingen:

  1. Wat vrolijk allemaal weer.En een goed plan om het bruidsjurkje eerst even proef te naaien.En zo heeft je dochter er gelijk een mooie jurk bij:)Wat heb je een leuke steek gebruikt bij de zoom van de bovenste shirts!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo je bent weer lekker bezig geweest, wat en leuke dingen allemaal. Heerlijk we krijgen zo allemaal weer zin in het mooie weer...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lekker fris en vrolijk zomerspul heb je daar gemaakt. succes met de feestjurk het proefmodel is in iedergeval erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk al die zomer stofjes. De resultaten zijn weer mooi om naar te kijken.
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ooo... mooi weer alles zeg !!
    De stoffen zijn geweldig !!
    En die bovenste shirtjes zijn echt super !!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Renate! Wat een mooie dingen weer joh! Ik heb je een award gegeven, omdat je van die leuke dingen maakt! Kijk maar eens op mijn blogje! Gr Renate

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.