dinsdag 20 september 2011

Herfst jas.


Voor Femke maakte ik deze herfstjas. Het is weer een Jade geworden, de zoveelste. de volgende jas wordt echt een ander model! Het is een jasje van fleece, gevoerd met een katoentje, dus niet heel dik voor de winter, maar lekker voor de herfst. Femke wilde gelijk poseren en dan ook met haar nieuwe paraplu! Het regende wel niet (ook voor het eerst in weken, zou je zeggen). Onze kat Siepie kwam ook nog even buurten, die was wel benieuwd wat we allemaal aan het doen waren, denk ik.
Het enige minpuntje vind ik nu ik hem aanzie, dat ik voor de voering een stof met een patroontje heb genomen die niet ondersteboven kan, want met de capuchon is dat niet mooi. De paddenstoelen hangen nu op z'n kop! Maar als ik de stof ondersteboven geknipt had, zeg maar dan had het weer raar gestaan met de rest van de voering, want die moeten natuurlijk weer niet op z'n kop. Snappen jullie wat ik bedoel?
Had ik van tevoren even moeten bedenken. Nou ja, ik hoop maar dat haar mooie lieve koppie de aandacht van de capuchon af haalt!

10 opmerkingen:

 1. Wat staat de jas je dochter mooi, en wat een leuke foto's heb je genomen. Helemaal in vol ornaat met paraplu... superleuk!!

  Ja, de voering is qua stofje wel super, maar inderdaad kom je er later ineens achter dat 'ie niet op z'n kop kan. Maar ik denk dat de meeste mensen dat niet eens opvalt, die zien gewoon een schitterende vrolijke herfstjas!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje. Ik vind de paddenstoelen op z'n kop niet storend hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. man man... die jas is superschattig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke jas zeg! Lekker vrolijk voor de herfst! Erg leuke stofcombi.. staat super!

  groetjes.. Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooo... geweldig !!
  Het blijft ook mijn favoriet die Jade, helaas past onze dochter er niet meer in, dus nu maar de volwassen Jade gekocht ;-) die maar eens uit proberen voor haar.
  De voering zo is niet storend hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een mooie jas! Geshowd door Hollands Next Topmodel! Niemand die let op de paddenstoeltjes hoor, met zo'n model!
  Die eerste foto is helemaal geweldig!

  Groetjes
  San

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie paddenstoelen jas,super vrolijk.En die capuchon..tís maar net hoe je het bekijkt,geen mens die erover valt.En bovendien staan ze toch weinig stil,leuk borduurtje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuke herfstjas! En wat een prachtige foto's met de paraplu!
  De voering op zijn kop is absoluut niet storend hoor!
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hardlopers zien het niet, zachtlopers kijken niet...zegt mijn moeder in zo'n geval :-) mooie jas!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.