woensdag 14 september 2011

Roos 5011 en nieuwe schoenen

Deze roos 5011 was al even af, maar nog niet op de foto gezet. Het was eigenlijk een opdracht voor een oud klasgenootje, maar ze vond de stoffencombi toch niet helemaal geweldig. Geen probleem, want Femke heeft dezelfde maat en die vond hem wel erg leuk, dus Femke blij met haar nieuwe jurkje. Vooral het hartje op de rug vindt Femke helemaal geweldig. Ik zag de winteruitvoeringen van de Roos 5011 bij Pigje op haar blog en weet gelijk wat ons volgende Roos projectje wordt. Zo leuk dat zo'n oud patroon nog steeds leuk blijft!

De dames hebben ook nieuwe schoenen gekregen. Ik kocht de schoenen met Femke terwijl Nienke op school zat. 's Middags ging ik met Nienke shoppen en ze wilde dezelfde als haar zusje! Verschillende andere schoenen geprobeerd aan te prijzen, maar ze was helemaal weg van deze. Kan ik haar ook niet kwalijk nemen, want ze zijn gewoon heel erg leuk! Het is niet zo goed te zien op de foto, maar er zitten enkelbandjes omheen, met daar op een bloem, helemaal leuk natuurlijk.

5 opmerkingen:

 1. waauw, wat een mooie jurk. Femke staat er prachtig mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuk zeg allebei! En idd dit patroon blijft gewoon een topper of het nou voor de zomer of voor de winter is!
  Mooie boots hebben de meiden.. staat stoer!

  groetjes..Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor de jurk.
  De schoenen zijn ook leuk. Vond het ook altijd zo leuk, de schoenen van die 'kleine" meisjes. Inmiddels heeft mijn meid ( 16jaar) de bijna zelfde maat als ik, dus niks kleins meer aan.

  Ben benieuwd naar de winteruitvoering.
  groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk jurkje! Enne... de kleurencombi is erg leuk ;-) Ik ben ook bezig met een paar winteruitvoeringen, heerlijke jurkjes! Nu eerste even uitzieken ;)
  De schoenen zijn ook erg leuk! Grappig dat ze allebei dezelfde uitzoeken!
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie laarsjes!Grappig hoor samen op het zelfde schoeisels.De jurkjes zijn weer lekker fleurig,jammer dat de opdrachtgever het toch niet leuk vond.Nou ja nu hebben jullie er zelf plezier van!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.