zondag 9 oktober 2011

Een mooie week

Het is een mooie week voor Nienke. Haar nieuwe jas is af, ze heeft een nieuw shirtje met een borduurtje van een bloemenmeisje. Nienke is namelijk helemaal weg van de nieuwe musical van K3 Alice in Wonderland. Daarin komen dansende bloemenmeisjes voor en ik moest opeens aan dit borduurtje van Huups denken. Ik liet het zien en Nienke en die vond ze ook helemaal leuk. Ik heb het op een shirtje van de Hema genaaid. Ze draagt het op een rokje, maar die kan ik nog niet showen, want het is het rokje wat ik mocht proefnaaien voor collie-collie. Het is een superleuk rokje, kan ik wel verklappen en binnenkort aan te schaffen op haar site. Een absolute aanrader! Deze week kwam ook nog het DS hoesje in Pip stijl binnen wat ik had gewonnen in de Give Away van ros&co. Het is een onwijs mooi hoesje en past helemaal bij Nienke haar roze (hoe kan het ook anders) DS. Ze is er super trots op en showt hem overal!

6 opmerkingen:

  1. Leuk shirt is dat geworden! Ik bedenk me opeens dat ik deze borduurtjes ook heb gekocht lang geleden en dat ik ze nodig maar eens moet gaan gebruiken, ze zijn super!
    Je maakt me wel heel nieuwsgierig naar het rokje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super dat shirtje. Dit is een hele mooie borduurreeks... ik gebruikte ze ook nog maar 1 keer, ze nemen veel tijd in beslag hé!
    Hier ook fans van Alice In Wonderland, het is echt wel een leuke musical!
    groetjes,
    Vicky

    BeantwoordenVerwijderen
  3. geweldig shirt!! ik heb de borduurtjes ooit op een Feliz gemaakt, super mooi borduren ze uit.

    En leuk dat ze blij met haar DS hoesje is ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.