maandag 18 juni 2012

De Sancho uitdaging

Ik zag op het blog van Mariette dat er een uitdaging op Sancho is om 7 kledingstukken in 7 dagen te maken (of zoals sommige doen 7 stukken in 14 dagen) Ik was al heel lang niet op Sancho geweest en het naaien schiet er de laatste tijd ook wel een beetje bij in, dus dit leek mij wel wat. Ik ga dus mee doen en heb mijzelf uitgedaagd om 7 kledingstukken in 14 dagen te maken. Het eerste stuk is af:
 Een spaghettitop jurkje voor Femke. Aanstaande woensdag is bij Nienke op school juffendag (dan vieren ze de verjaardagen van de juffen in 1 keer voor het hele jaar) en ik ben groepsouder van de klas dus mag erbij aanwezig zijn en meehelpen. Femke is bijna 4 en gaat volgend jaar starten in die klas en mag woensdag ook mee. Het thema is kabouters, dus dit jurkje kan ze dan mooi aan. Ze heeft er super veel zin in. Ze kan niet wachten tot ze na de vakantie naar school mag. Ondertussen wil ze thuis van alles doen en knutselen. Dus als ik wat probeer te naaien overdag (is meestal geen succes met haar erbij) dan wil ze zelf ook naaien en patroon tekenen. Vandaag dus ook weer!


 


Ik ga zo bedenken wat het volgende kledingstuk gaat worden, waarschijnlijk een jurk voor Nienke met een zeemeerminborduurtje erop, want aanstaande zondag gaan we samen naar de musical "de kleine zeemeermin" 

3 opmerkingen:

  1. Super dat je ook meedoet, ik zag je vrolijke jurkje net al voorbij komen op fb, mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, ben benieuwd wat de rest wordt. Erg leuk stofje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed bezig zeg. Wat is dta jurkje leuk geworden.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.