maandag 25 juni 2012

Nummer 3, 4 en 5


Nummer 3, 4 en 5 zijn ook af, dus ik lig voor op schema. Voo ronder de Xenia maakte ik een shirtje. Het moest een simpel effen shirtje worden, want het was voor onder het jurkje. Maar ik dacht als ik er nou nog een leuke strijkapplicatie opzet, kan ze het ook nog op een rokje o.i.d. dragen. Dus dit is het geworden:
 


 De foto had ik 's avonds gemaakt, dus door de flits is de applicatie niet zo mooi. Maar het shirtje kan perfect onder de Xenia. Maar ook leuk op een rokje wat ik vanavond heb gemaakt. Het is het klokrokje uit het boek "Allemaal rokjes" van Mme Zsazsa. Ik heb hem met een tailleband gemaakt van tricot uit dezelfde lila lap als het shirtje.Zo klaar, was een uurtje er mee bezig. Nog wat bolletjesband onderaan (blijft anders ook maar liggen in de enorme lade met lintjes en bandjes.

Sinds lange tijd ook wat voor mijzelf gemaakt. Ook de klokrok van Mme Zsazsa (ik vind het echt een geweldig boek)
Dat paspelband op de rokjes vind ik echt geweldig. Ik denk dat ik een heleboel rokjes met paspelband ga maken, want het is zo simpel, maar geeft het net een beetje meer.

Zo, nu weer even goed nadenken wat nummer 6 gaat worden. Ik denk weer wat voor mijzelf, misschien wel een shirtje. Daar ben ik een beetje huiverig voor, dus misschien moet ik het gewoon gaan doen.

1 opmerking:

  1. Dat ziet er prima uit !
    Ik bewonderde ook jouw halsafwerking van het shirt.
    Ik gebruik een andere techniek ; maar vind die van jou mooier.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.