vrijdag 22 juni 2012

nummer 2 van de uitdagingHier is nummer 2 van de uitdaging (7 kledingstukken in 14 dagen). Een Xenia jurk in wat hier het nieuwe roze is, namelijk lila! Nienke wil tegenwoordig haar kleding in lila. Maakt niet uit dat mama nog bakken vol heeft met roze stofjes, nu moet ik maar lila gaan inslaan!
 

 Omdat ik samen met Nienke zondag naar de musical "the little mermaid" ga, moest er natuurlijk wel een jurk komen met zeemeerminnen, vissen en krabben. Ik wilde heel graag weer eens een Xenia maken, lekker zomers. Maar ja, ik geloof dat ze voor zondag 15 graden opgeven, dus ik ben nu maar bezig met een shirtje voor eronder.


Hier zijn nog foto's van de kabouterjurk op model. Femke is er helemaal blij mee, ze heeft hem 2 dagen achter elkaar aangedaan, iets wat normaal gesproken "not done" is bij haar. ook de nieuwe jurk van Nienke, was al een tijdje af, maar nog geen foto's van gemaakt (telt zeker niet mee voor de uitdaging?) Het is een jurk uit de Ottobre. Hij is nog een beetje aan de ruime kant. Hij begon pas bij maat 128 en Nienke zit net aan in 122. Ach kan ze er lekker lang mee doen.


1 opmerking:

  1. Wat een leuke jurkjes weer zeg! De meisjes stralen erin! Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.